Media

 

Zaterdagavond en alleen maar stille straten
2021-03-27 — "Enkele weken geleden werd onze redactie benaderd door Harro Jansz. [...] Het leek hem tof om een reportage te maken van Haarlem tijdens de avondklok.

Indebuurt Haarlem: Schitterende Haarlem kalender
2020-11-23 — "We spraken in 2018 al met Harro Jansz, beter bekend als Haarlem fotograaf[.] Hij heeft alweer de derde editie van deze op en top Haarlemse kalender gemaakt." 

Haarlems Dagblad: Fotograaf brengt derde jaarkalender uit
2020-11-11 — "Stadsfotograaf Harro Jansz dacht even dat hij door de coronapandemie geen nieuwe jaarkalender met zijn mooiste foto's van Haarlem uit kon brengen, maar uiteindelijk bleek hij meer dan genoeg geschoten te hebben." 

Haarlem 105: Ontzettende mug
2019-12-04 — "Aan de telefoon Harro Jansz. Harro, goedenavond. Jij noemt jezelf een ontzettende mug, lees ik hier. En wat doet deze ontzettende mug? Want jij bent foto's gaan maken van die ontzettend mooie stad."

Haarlems Dagblad: Fotograaf wil laten zien wat hij zag
2019-12-04 — "Harro Jansz is niet te beroerd om 's morgens extra vroeg zijn bed uit te komen voor een mooie foto. De Haarlemse hobbyfotograaf schiet graag stedelijke en andere landschappen en die zijn nu eenmaal 's ochtends en 's avonds het mooist op de plaat te zetten." 

Haarlems Nieuwsblad: Een uit de hand gelopen hobby
2019-11-12 — "Harro Jansz maakt al jaren foto's van Haarlem, die met de jaren steeds mooier werden. In een Haarlemse Facebookgroep groeide het aantal reacties en waarderingen, met soms meer dan 1000 likes op een foto." 

Indebuurt Haarlem: Als het geregend heeft
2018-12-19 — "Als je lid bent van de Facebookgroep 'Je bent Haarlemmer als…' dan ken je Harro Jansz ongetwijfeld. Zeer regelmatig plaatst hij daar mooie foto's van Haarlem die door de groep zeer gewaardeerd worden."

Zondagskrant: Haarlem is zo mooi
2018-11-22 — "Menig Haarlemmer kent zijn foto's die hij op de Facebookpagina: 'Je bent Haarlemmer als...' plaatst. Wegens de vele positieve reacties bedacht Harro iets leuks. Een echte fotokalender van onze prachtige stad."